NAVIGATION
SOCIAAL
Openingstijden maandag: gesloten dinsdag: 10:00-17:00 woensdag: 10:00-17:00 donderdag: 10:00-17:00 vrijdag: 10:00-17:00 zaterdag: 10:00-16:30
CONTACT Juwelier Schagen Wuiver 7 1715 EBSpanbroek juwelierschagen@quicknet.nl Telefoon: 0226 351421
2011copyright juwelier schagen spanbroek

Juwelier Schagen

Spanbroek wij hebben een prachtig vak waarbij je elke dag weer buiten onze bestaande relaties weer nieuwe en leuke mensen kunt ontmoeten.

Reparaties

wij verzorgen al uw reparties van horloges en sieraden van alle merken.

Ontwerpen

wij ontwerpen u nieuwe sieraad volgens de nieuwste 3d techniek en werken samen met de beste goudsmeden op dit gebied. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Horloges

wij verkopen horloges vanaf Pulsar tot exclusieve Rado horloges. Tevens verkopen wij ook de kollektie van Guess, Zinzi, GC Watches etc. wij kunnen ook bijna alle merken op bestelling leveren.

Sieraden

Onze collectie bestaat uit diverse stijlen. Van zilver tot goud en van modieus tot klassiek en stijlvol. Wij kunnen bijna al uw wensen op sieraad gebied maken of leveren.

Trouwringen

De belangrijkste dag in uw leven verdiend mooie ringen om deze dag altijd te herinneren.

Garantie

op alle horloges die wij verkopen zit wel 2 of zelfs 3 jaar garantie.

Juwelier Schagen

Spanbroek
Elke dag is een nieuwe dag en de een is mooier dan de ander en in ons vak maak je veel mee. Mensen die jarig zijn of jubilea en elkaar spontaan willen verrassen met een mooi horloge of sieraad maar ook bij moeilijke tijden denken mensen aan persoonlijke sieraden of horloges. Vaak krijgen gegeven horloges en of sieraden ook een emotionele betekenis omdat ze voor een bepaalde gelegenheid gegeven worden of op een speciaal moment. Iedereen heeft bijna wel een herinnering bij een bepaald sieraad of horloge en weet dan waarschijnlijk precies zich het moment weer terug te herinneren.
Ook bij het uitzoeken van uw sieraad of horloges komen wij ook op beurzen mensen tegen waaronder de dames van O3gene waarbij je tijdens dat concert dus merkt dat heel veel dingen gaan om emotie ook bij mooie muziek. Dus voor ons is het een “feestje” om de mooiste sieraden en horloges voor u te mogen uitzoeken en u aan te bieden in onze winkel of webwinkel maar dan wel met onze persoonlijke service en garantie waar we al bijna 50 jaar garant voor staan. Wij hopen u graag te ontmoeten in onze winkel als u denkt aan een nieuw horloge of sieraad en wensen u een mooie dag toe. met vriendelijke groet, Mario en Martine
Juwelier Schagen maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met de privacy policy en het gebruik van de cookies
googleeaf638fe72cbaa21.html